Naslovna Venčanje Prilike Buketi i aranžmani Cveće Prema boji Prema ceni Pokloni Pravna lica Info

O nama

Cvecara u Beogradu. Flower shop in Belgrade. Cvece u Beogradu. Flowers in Belgrade. Isporuka cveca Beograd. Flower delivery Belgrad. Dragi ljubitelji cveća, ideja cvet za svet i dostava cveca u Beogradu nastala je zahvaljujući Vama i radi Vas. Želeli smo da u darivanju uživate još više tako što ćemo ga učiniti jednostavnijim i kreativnijim. Poruci cvece na klik.

.Zamislili smo kako bi bilo da je uvek lako napraviti pravi izbor, da je ponuda uvek pregledna i raznovrsna i da imate sve na jednom mestu. Predstavljamo Vam novi način da lako, brzo i sigurno prenesete svežinu, mirise i boje do svog ili doma dragih ljudi. Ponosni smo na širok spektar cvetnih aranžmana za svaku prilku. Svaki buket sačinjen je od pažljivo biranih primeraka cvetova iz svih krajeva sveta. Dostavljamo ih za vas, sveže urbane, direktno iz bašte. Pored svežeg cveća za razne prigode i svečane prilike možete odabrati neke od adekvatnih vaza, belih i crnih vina i čokoladnih bombonjera.

Akcenat smo stavili na tačnost, brzinu i doslednost, jer želimo da Vi možete biti sigurni i da možete da se oslonite na nas.

 

Kliknite ovde za savete naših stručnjaka u vezi sa cvećem koje volite.

Kliknite ovde za odgovore na pitanja naših korisnika. Ostavite Vaše pitanje i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.